ŽANA GOIĆ PETRIČEVIĆ, leadership executive i team coach

Žana donosi spoj od ukupno više od 15 godina iskustva korporativnog menadžera, poduzetnice, executive leadership coacha, konzultanta za razvoj liderstva, coaching trenera i mentora uz veliku strast prema pisanju, predavanju i javnom govoru.

Naglašava kako, bez obzira na njezinu ulogu i metodologiju, središnje mjesto u njezinom radu uvijek zauzima transformirajuća moć važnijih i odvažnijih razgovora. Vjeruje da odvažni lideri imaju šesto čulo govora te da su odgovorni za otvaranje upravo takvih razgovora u svojim organizacijama, preuzimajući time osobni rizik u svrhu svjesnog doprinosa oblikovanju svijeta u kojem živimo.

Neke od njezinih formalnih uloga su sljedeće: osnivačica tvrtke Bold Leadership Culture koja nudi rješenja za razvoj liderstva; The Leadership Circle ambasadorica za Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju zadužena za širenje zajednice konzultanata za razvoj liderstva i korisnika alata za učinkovito individualno i kolektivno liderstvo uspješno primijenjenih u globalnim tvrtkama različitih industrija; trenerica PwC’s Akademije za Hrvatsku, Rumunjsku i Poljsku na ICF akreditiranom programu Business Coaching Diploma na kojem obučava i mentorira nove coacheve vjerujući da je coaching novi jezik suvremenog liderstva. Autorica je knjige pod nazivom Bold Reinvented: Next Level Leading with Courage, Consciousness and Conviction koja izlazi u rujnu ove godine.

Žana Goić Petričević uvodni trailer

1
Žana Goić Petričević – Skill Box trailer

1. lekcija

1
Predstavljanje
03:54

2.lekcija

1
Liderski razvoj, osobni razvoj, coaching
08:16

3.lekcija

1
Nadogradnja osobnog operativnog sustava

4.lekcija

1
Što se svaki istinski lider pita?
04:29

5.lekcija

1
Liderstvo nije samoizolacija
03:22

6.lekcija

1
Liderski posao svih nas
04:33

7.lekcija

1
Moć i mudrost i velika rupa između njih
04:38

8.lekcija

1
Usudimo li se imati smisla?
07:51

9.lekcija

1
Tko su lideri game changeri?
03:33

10.lekcija

1
Dovoljno sigurni ili nedovoljno živi?
03:35
Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.