Opći uvjeti poslovanja i pravila privatnosti

OPĆI UVJETI POSLOVANJA, PRAVILA PRIVATNOSTI I PRAVILA O KOLAČIĆIMA

 

O nama:

Skillboxclub je platforma koja nudi uslugu prenošenja znanja i vještina putem video predavanja od istaknutih osoba iz područja umjetnosti, znanosti, sporta i gospodarstva.

 

OPĆI UVJETI POSLOVANJA

Registracijom na web stranici www.skillboxclub.com postajete naš korisnik te izričito i nedvosmisleno pristajete na ove Opće uvjete poslovanja, Pravila privatnosti i Pravila o kolačićima (dalje zajedno: Pravila).

 

Izrada korisničkog računa i pretplata:

Za izradu korisničkog računa potrebno je odabrati korisničko ime i lozinku te unijeti svoju e-mail adresu. Savjetujemo da brinete o svojoj lozinki i da prilikom odabira lozinke kombinirate velika i mala slova te brojeve i da kreirate lozinku od najmanje šest znakova. Preporučujemo lozinku periodično promijeniti (barem jednom godišnje).

Kao registrirani korisnik dobivate jedan dan besplatnog pristupa svim predavanjima.

Ako želite imati neograničeni pristup svim predavanjima na duže vrijeme, možete aktivirati polugodišnju (u trajanju 6 mjeseci) ili godišnju pretplatu (u trajanju 12 mjeseci).

Aktiviranjem pretplate možete neograničeno i više puta gledati sva predavanja trenutno dostupna na platformi, kao i ona koja će biti postavljena u budućnosti za vrijeme trajanja pretplate.

Informacije potrebne za pretplatu su Vaši korisnički podaci te osobno ime i prezime, adresu, e-mail adresa i OIB, a možete s nama podijeliti i svoj broj telefona.

 

Plaćanje:

Prilikom ispunjavanja zahtjeva za pretplatu, klikom na gumb ”pošalji upit” Vaš zahtjev će biti evidentiran u našem sustavu te ćemo u najkraćem roku na Vaš e-mail poslati ponudu koja će sadržavati podatke za uplatu na naš bankovni račun.

Naš pretplatnik postajete kada primimo Vašu uplatu.

Vaša pretplata se ne obnavlja automatski, već po njezinom isteku nam ponovno pošaljite zahtjev.

 

Obveze i jamstva:

Skillboxclub se obvezuje i jamči:

  • da je u stanju izvršiti uslugu koju je prihvatio;
  • da će platformu držati dostupnom 7 dana u tjednu, 24 sata na dan. Ipak, pristup platformi može biti privremeno obustavljen, bez upozorenja, zbog tehničkog održavanja, ažuriranja podataka ili ograničenja rada internetske mreže.

Kao naš korisnik i/ili pretplatnik obvezujete se i jamčite:

  • da su svi podaci koje ste pružili točni, istiniti i potpuni;
  • da ćete se pridržavati ovih Pravila te svih zakona, propisa i obveza koje se primjenjuju na korištenje platforme;
  • da nećete otvoriti više od jednog korisničkog računa za svoje potrebe i
  • da ćete platformu koristiti isključivo u vlastite i nekomercijalne svrhe.

 

Raskid ugovora:

Pretplatu nije moguće raskinuti prije isteka roka njezinog trajanja. Međutim, ako ne postupate u skladu s preuzetim jamstvima, Skillboxclub zadržava pravo na raskid pretplate bez vraćanja uplaćenog iznosa.

 

Intelektualno vlasništvo:

Skillboxclub je vlasnik ili nositelj licence svih prava intelektualnog vlasništva koja se nalaze na platformi, kao i sadržaja kojima se može pristupiti putem nje. Skillboxclub korisnicima daje ne-ekskluzivno, osobno i neprenosivo pravo na korištenje platforme i usluga, na nekomercijalnoj osnovi i isključivo u svrhu za koju su platforma i usluge namijenjene.

 

PRAVILA PRIVATNOSTI

Skillboxclub brine za privatnost osobnih podataka, stoga u našim Pravilima možete pronaći sve informacije o osobnim podacima koje prikupljamo, o svrhama u koje ih koristimo i o načinu na koji ih obrađujemo, te možete saznati koja prava na zaštitu osobnih podataka ostvarujete.

 

Osobni podaci koje prikupljamo:

Da biste se registrirali – morate s nama podijeli svoje osobne podatke: korisničko ime koje se može sastojati od imena i prezimena i e-mail adresu.

Da bismo Vam poslali ponudu za pretplatu – morate s nama podijeliti svoje osobne podatke: ime i prezime, adresu, OIB i e-mail.

 

Zaštita osobnih podataka

O zaštiti osobnih podataka brine društvo Hamar Media d.o.o. kao voditelj obrade osobnih podataka. Od Vas tražimo samo one osobne podatke koji su nužni da bismo mogli izvršiti svoju ugovornu obvezu ili za poštivanje naših pravnih obveza, dok nam u trenutku registracije za sve ostale osobne podatke koje unosite dobrovoljno dajete svoju privolu za korištenje.

 

Svrha obrade osobnih podataka:

  1. Obrada podataka radi korištenja platforme

Prikupljene podatke obrađujemo isključivo sa svrhom da Vam omogućimo korištenje sadržaja na našoj platformi, radi unaprjeđenja naše usluge te radi slanja obavijest o novostima i akcijama.

U svakom se trenutku možete zatražiti brisanje s liste primatelja obavijesti klikom na ”Odjava” koji se nalazi na dnu e-maila kojeg ste od nas primili. 

  1. Obrada radi informiranja

Ako nam postavite pitanje ili uputite prigovor, uvid u Vaše osobne podatke imat ćemo samo mi i samo mi ćemo vršiti obradu tih podataka.

  1. Obrada koja je nužna radi poštivanja zakona

U posebnim slučajevima kao što je primjerice sumnja na izvršenje nekog kažnjivog djela možemo od Vas zatražiti dodatne podatke te Vaše osobne podatke možemo podijeliti s nadležnim državnim tijelima, o čemu Vas nismo dužni posebno obavještavati. U tom slučaju ovlašteni smo uz podatke koje ste nam dostavili izravno ili neizravno prikupljati i podatke o Vama koje su nam dostavili drugi korisnici platforme.

 

Dijeljenje osobnih podataka:

Pod uvjetima koji su naprijed opisani uvid u Vaše osobne podatke uz nas ima jedino naša tehnička podrška s kojom smo potpisali odgovarajuće ugovore o obvezi čuvanja tajnosti podataka i pružanja odgovarajuće razine sigurnosti osobnih podataka, a isključivo u svrhe koje su navedene u ovim pravilima privatnosti.

Vaše osobne podatke možemo još jedino podijeliti s državnim tijelima i drugim osobama koje su zadužene za rješavanje nezakonitih radnji.

Za svakako drugo korištenje osobnih podataka dužni smo od Vas zatražiti izričiti pristanak.

 

Pristup osobnim podacima i njihovo brisanje:

U svakom trenutku imate pravo od nas zatražiti pristup osobnim podacima, njihov ispravak, brisanje ili ograničavanje obrade. Također, imate pravo na ulaganje prigovora na obradu kao i pravo na prenosivost podataka. Navedena prava mogu biti ograničena u određenim situacijama – primjerice, u slučaju kada imamo zakonsku obvezu obrađivanja osobnih podataka.

Ako ste dali privolu za obradu podataka, takvu suglasnost možete u bilo kojem trenutku povući.

U slučaju bilo kakvih pitanja vezano za zaštitu osobnih podataka i ostvarenje prava, možete se obratiti našem službeniku za zaštitu podataka na e-mail: info@skillboxclub.com.

Ako sumnjate na povredu u postupku obrade podataka od strane Skillboxcluba, imate pravo podnijeti pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

 

PRAVILA O KOLAČIĆIMA

 Podatke koje smo prikupili izravno ili neizravno od Vas obrađujemo putem kolačića i drugih sličnih tehnologija kako bismo Vas razlikovali od ostalih korisnika. To nam pomaže da Vam pružimo ugodan doživljaj prilikom korištenja platforme i omogućuje nam da poboljšamo našu uslugu.

Skillboxclub upotrebljava samo strogo neophodne kolačiće koji su nužni za kretanje po platformi i uporabu njezinih značajki. Bez tih kolačića uopće se ne bi se mogle pružiti usluge pa su oni obavezni i ne mogu se onemogućiti.

 

Također, a što proizlazi iz same tehnologije, naša platforma prikuplja sljedeće tehničke podatke:

– IP adresu koju svaki korisnik koristi za povezivanje s Internetom pomoću svog računala ili mobilnog telefona;

– podatke o korisnikovu računalu ili mobilnom telefonu, kao što je internetska veza, vrsta preglednika, verzija i operativni sustav te vrsta uređaja, jezične postavke;

– postoje i situacije u kojima automatski prikupljamo druge vrste podataka kao što su datum i vrijeme pristupa na internetsku stranicu skillboxclub.com, te

– također radi unaprjeđenja naše usluge i prilagođavanja naše ponude potrebama korisnika, možemo prikupljati informacije o Vašem korištenju stranice;

 

Povezane stranice

Sigurnost Vaših osobnih podataka nam je iznimno važna pa smo stoga postavili odgovarajuće fizičke, elektroničke i upravljačke postupke kako bismo zaštitili podatke koje prikupljamo.

Međutim, zbog otvorene prirode Interneta, ne možemo jamčiti da će komunikacija između Vas i nas ili sigurnost pohranjenih informacija biti potpuna pa se, u najvećoj mjeri dopuštenoj mjerodavnim pravom, odričemo svake odgovornosti za bilo kakvu štetu koju biste mogli pretrpjeti zbog bilo kakvog gubitka, neovlaštenog pristupa, zloupotrebe ili izmjene informacija.

 

Završne odredbe:

Ova Pravila su sastavljena i tumače se u skladu s pravom Republike Hrvatske.

Svi eventualni sporovi nastojat će se riješiti mirnim putem, a u slučaju bezuspješnih pregovora nadležni sud bit će stvarno nadležan sud u Zagrebu.

 

Promjene i ažuriranja naših Pravila privatnosti:

Pridržavamo pravo izmjene ili ažuriranja Pravila u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Molimo Vas da s vremena na vrijeme provjerite sve izmjene ili ažuriranja koja će biti objavljena ovdje i pokazivat će zadnji datum stupanja na snagu.

 

Kontakt informacije

Ako imate bilo kakvih pitanja ili komentara u vezi sa stranicom ili Pravilima možete nas kontaktirati putem e-maila info@skilboxclub.com.

 

zadnje ažurirano:  01.10.2021.

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.