Dobrodošli na Skill Box Platformu!

Skill Box

Kada biste imali priliku učiti od najboljih, koliko bi Vam sekundi trebalo da razmislite i kažete – da, naravno !

A što kada bismo Vam rekli da već imate više zajedničkog nego što mislite s onima koji su uspjeli?

Skill Box je platforma koja nudi privilegiju učenja od najboljih. Cilj nam je ponuditi kvalitetan sadržaj, inspiraciju i znanje o različitim vještinama i karijerama onih koji se ističu uspjehom u svom području. Tematska područja koja Skill Box obrađuje su: umjetnost i arhitektura, sport i gaming, gastronomija, moda i dizajn, znanost i tehnologija, gospodarstvo, ekonomija i poduzetništvo i mnoga druga. Među našim predavačima su mnoga istaknuta  imena, koja svojim zanjem i iskustvom govore o važnosti, autentičnosti i kvaliteti Skill Boxa.

Organizatorice, urednice i producentice, a prije svega dugogodišnje prijateljice, Lida Hamar Paladin i Ivana Radovniković Marković, stoje iza vizije i realizacije Skill Box projekta. U svemu je bitno biti okružen dobrim suradnicima, ljudima koji vaše ideje prate u stopu, suradnicima koji čitaju vaše misli čak i kad ne izgovorite sve svoje ideje do kraja, koji dišu kao i vi, zato hvala Plot Twist Produkciji, koja je uz nas i čini ovaj projekt točno onakvim kakvim smo ga i zamišljali.

Dobrodošli, ovo je Skill Box!

    Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.