DR. VLAHO ŠAPRO, autor Fitometaboličke dijete

Vlaho Šapro
Dr. Vlaho Šapro, fitoaromaterapeut, voditelj Sapro Slimming Clinic i tvorac Fitometaboličke Dijete®

Naš novi predavač Skill Boxa je zahvaljujući prvenstveno svojoj znatiželji pa i ljubavi prema bilju koju nosi još iz djetinjstva, otkrio tajnu za kojom traga cijeli svijet. Dr. Vlaho Šapro je fitoaromaterapeut, voditelj Sapro Slimming Clinic i tvorac patentirane Fitometaboličke Dijete®, a njegovo predavanje daje uvid u originalan koncept shvaćanja i dobrobiti nutricionizma. Znatiželja, ljubav, znanje pa na kraju krajeva i dugogodišnje iskustvo koje je dobio slažući najbolje formule, razlozi su koji su od njega danas napravili uspješnog poduzetnika s tajnom koju je podijelio u svom Skill Box predavanju.

“Moje akademsko obrazovanje na Studiju Veterinarske Medicine dalo mi je znanstvenu podlogu i dublje razumijevanje za mnoge biokemijske procese koji se događaju u živim organizmima. U meni je to dodatno probudilo strast za proučavanjem znanstvenih spoznaja i postignuća s područja medicine a kasnije i fitofarmacije. Sva ta saznanja su potvrdila gotovo nevjerojatnu moć ljekovitoga bilja koje ima snagu da naš organizam uravnotežuje i liječi na jedan potpuno blag i prirodan ali vrlo suptilan i cjelovit način.”

WEB: https://sapro.hr/

FACEBOOK: https://www.facebook.com/SaproSlimmingClinic

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/saproslimmingclinic/

Vlaho Šapro uvodni trailer

1
Vlaho Šapro – Skill Box trailer

1.lekcija

1
Predstavljanje
10:35

2.lekcija

1
Kako naše tijelo funkcionira i što radimo krivo
17:00

3.lekcija

1
Zlatna formula uspjeha
27:20
Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.