NATKO BECK, liječnik

Doktor Natko Beck specijalist je radiologije. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu 2007. godine, radiologiju je specijalizirao na KB Sveti duh gdje se potom i zaposlio kao radiolog. Doktor Beck do sada je surađivao i danas surađuje sa brojnim zdravstvenim ustanovama i poliklinikama, primjerice Dječjom bolnicom Srebrnjak gdje je i voditelj Odjela radiologije.

Područja profesionalnih interesa dr. Becka su: radiologija, pedijatrijska radiologija, MSK, teleradiologija, nove tehnologije i umjetna inteligencija. Član je Hrvatskog društva radiologa, Europskog društva radiologa i Hrvatskog društva za zaštitu od zračenja.

Dr. Natko Beck zaposlen je kao radiolog u Dječjoj bolnici Srebrnjak. Njegov djed Herbert Lukić bio je doktor pa je kao dijete cijelo vrijeme bio u ordinaciji s njim, a s četiri godine već je mjerio tlak. Od 2018. godine ima profil na Instagramu i prvi je naš liječnik influencer, a kao svojevrsna kruna njegova aktivizma na društvenim mrežama došlo mu je priznanje Hrvatske udruge za odnose s javnošću, kojim ga je proglasila najboljim komunikatorom 2020. godine.

Također, vodi i uređuje zdravstvenu emisiju na HRT-u, koja se bavi zdravljem, zdravstvenim stanjima, zdravstvenom sustavu i bolestima na znanstveno relevantan pritom razumljiv i zanimljiv način. U emisiji se obrađuju različite teme vezane uz zdravlje, sa raznim gostima iz područja zdravstva i medicine.

Kroz svoj privatni projekt BeckInsight Natko na jednostavan način približava medicinu široj javnosti. Veliki je poklonik dr. Andrije Štampara i njegovih postulata, promovira komunikaciju s pacijentima kao osnovu uspješnog liječenja te stvaranja povjerenja između liječnika i pacijenta. Utjelovljuje ulogu zdravstvenog influencera u njegovom pravom značenju – poticanje stanovništva na zdrav život uz pravilno korištenje informacija o zdravlju.

Back Together Summit: https://backtogether.hr/
Instagram: https://www.instagram.com/beckinsight/
Facebook: https://www.facebook.com/backtogethersummit
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/back-together-summit/

Natko Beck uvodni trailer

1
Natko Beck- Skill Box trailer

1.lekcija

1
Predstavljanje
15:12

2.lekcija

1
Radiolog i komunikator godine
11:32

3.lekcija

1
Medicina na društvenim mrežama
10

4.lekcija

1
Doktor poduzetnik
14:30

5.lekcija

1
Tehnologija i medicina
09:24

6.lekcija

1
Televizijska emisija ‘Dr.Beck’
10:11

7.lekcija

1
Summit Back together
10:31
Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.