MARIO VALENTIĆ, profesor kineziologije i healthyfit trener

Mario Valentić je profesor kineziologije i promotor zdravog života koji već dugi niz godina djeluje na području fitnessa, nutricionizma i zdravlja, u teoriji i praksi kroz posebno osmišljen programe. Mnogi ga prepoznaju i kao glumca brojnih filmova i serija, koje je tijekom godina snimio a kako i sam kaže glumi se uvijek vraća iznova jer mu je to velika ljubav. Svoju svrhu je pronašao u balansiranju fizičkog i mentalnog zdravlja s ciljem da ponudi ljudima alate pomoću kojih mogu živjeti kvalitetniji život. Bilo da se radi o individualnim ili grupnim treninzima, custom made team building programima ili nekom od brojnih HealthyFIT izleta, Mario zaista sve radi s puno posvećenosti kroz prizmu pozitive i zabave.

U svom Skill Box predavanju govori o temeljnim postavkama zdravog i kvalitetnog života s posebnim naglaskom na OfficeFit program namijenjen svima koji provode veći dio svog radnog dana sjedeći. Njegova ideja OfficeFit-a promovira koncept društveno odgovornog poslovanja kroz građenje svijesti o važnosti zdravlja i poboljšanja uvjeta na radnom mjestu. Višesatno sjedenje uzrokuje brojne dugotrajne posljedice za zdravlje koje se manifestiraju kroz bolove, loše držanje i deformacije kralježnice, te narušavanje općeg zdravstvenog statusa, a Mario će Vas naučiti kako višestruko profitirati uz samo malo dobre volje i mali trud uložen u vježbanje niskog intenziteta, bilo da ste na radnom mjestu ili putu.

WEB: www.mariovalentic.com/
INSTAGRAM: www.instagram.com/mario.valentic

Lokacija snimanja: www.spacesworks.com/zagreb/matrix/

Skill Box najavni trailer

1
Mario Valentić Skill Box trailer

1.lekcija

1
Predstavljanje
10:15

2.lekcija

1
Kako izgraditi temelje dobrog zdravlja za cijeli život?
07:26

3.lekcija

1
Poboljšanje kvalitete života na radnom mjestu
05:12

4.lekcija

1
Strategije pametnije prehrane
12:17

5.lekcija

1
Office Fit (prvi dio)
15:44

6.lekcija

1
Office Fit (drugi dio)
08:31

7.lekcija

1
Office Fit (treći dio)
13:09
Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.