MARIJAN PALIĆ, stručnjak za digitalni marketing i društvene mreže

Marijan Palić je stručnjak za digitalni marketing, voditelj marketinga u Agency04 i autor hit-knjige „Atomski marketing“. Vodio je marketing u COTRUGLI Business Schoolu, vodećoj poslovnoj školi u jugoistočnoj Europi. S timom Overtime je osvajač nagrade za najbolji medijski projekt ‒ vođenje digitalne komunikacije tijekom Svjetskog rukometnog prvenstva u Kataru. Suautor je prve knjige o Snapchatu u sportu. Predaje na Poslovnom učilištu Experta na programu Specijalist za digitalni marketing i društvene mreže.

Rođen je 1989. godine u Osijeku, a s 20-ak godina krenuo je u prve poslovne pothvate. Zaljubio se u sportski marketing i tu je krenula njegova priča, danas jednog od vodećih stručnjaka u svom području.

Iza sebe ima iskustva u mnogim industrijama, od sportskog marketinga (MNK Osijek 031 / MNK Osijek Kelme), preko web trgovine (HRFTUSAL.com), vođenja marketinga u vodećoj poslovnoj školi u Jugoistočnoj Europi za čak devet država (COTRUGLI Business School), rada u tvrtki specijaliziranoj za sportski marketing (Overtime sports marketing), radio je na konzaltingu za vodeći poslovni tjednik u Hrvatskoj – Lider, pa sve do vođenja marketinga za AGENCY04, jednu od najbrže rastućih IT tvrtki u srednjoj Europi!

Uz sve gore navedeno, kontinuirano drži edukacije u uglednom učilištu Experta te za Lider, a održao je i edukaciju u Ukrajini za klubove Ukrajinske prve nogometne lige.

Zajedno s ekipom u Overtimeu, osvojili je međunarodnu nagradu za najbolji medijski projekt u sportu – na projektu RTL Svjetskog rukometnog prvenstva u Kataru 2012.

Od 2020. je aktivan i u političkom marketingu gdje je vodio marketing kampanju za lokalne izbore za Most nezavisnih lista, koji je po rezultatima iznenadio na izborima – iako su ankete predviđale samo tri mjesta u saboru, na kraju ih je osvojio osam.

U 2021. zajedno s timom radio je na kampanjama u kojima je Dario Zurovec osvojio mjesto gradonačelnika u prvom krugu (Sveta Nedjelja) te najveći broj glasova u povijesti za stranku Fokus u Zagrebačkoj županiji. Radio je i na kampanji Ivana Radića u kojoj je po prvi puta HDZ dobio gradonačelnika u gradu Osijeku.

Zanimljivu kampanju radio je i za Božu Petrova za župana Dubrovačko-neretvanske županije te je uz neznatan budžet koji je 90% bio fokusiran na digital, uspio doći do drugog kruga.

Na popis svoje itekako zavidne karijeru može dodati i to da je jedan od predavača regionalne digitalne platforme znanja Skill Box.

 

AGENCY04: https://agency04.com/

ATOMSKI MARKETING: https://atomskimarketing.com/

LINKEDIN: https://www.linkedin.com/in/marijanpalic/

YOUTUBE: https://www.youtube.com/c/AtomskiMarketing/

FACEBOOK: https://www.facebook.com/marijan.palic

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/marijanpalic89/

Marijan Palić uvodni trailer

1
Marijan Palić – Skill Box trailer

1.lekcija

1
Predstavljanje
04:23

2.lekcija

1
Zašto je digitalni marketing važan u današnje vrijeme?
10:11

3.lekcija

1
Kako besplatno istražiti tržište?
18:50

4.lekcija

1
(Nove) Društvene mreže
10:25

5.lekcija

1
Sve što trebate znati o oglašavanju na društvenim mrežama
21:46

6.lekcija

1
Content marketing – kako uz kvalitetan sadržaj privući pažnju
07:46

7.lekcija

1
Važnost web stranice i kako privući nove kupce
06:16

8.lekcija

1
Kako analizirati kampanju? Besplatni alati
06:42

9.lekcija

1
Strategija
10:38

10.lekcija

1
Uspješna politička kampanja Mosta
06:02

11.lekcija

1
Primjer: Različita tržišta daju različite reakcije publike, ali zato je tu analitika
05:43
Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.