MARIJA BUTKOVIĆ, make-up artist

Marija Butković, jedna od najpoznatijih vizažistica s preko 20 godina iskustva i vodeća stručnjakinja za polutrajni makeup i pigmentaciju. U svom Skill Box predavanju podijeliti će svoje dugogodišnje iskustvo uz demonstraciju nekih  od ključnih makeup trikova.

Nakon školovanja u Parizu na Make Up Forever akademiji, radila je kao freelance make up artistica i bila godinama angažirana na različitim televizijama, magazinima, serijama, reklamama, spotovima… Svoj je prvi studio otvorila prije 15 godina, u maloj sobi jedne privatne kuće. Kako je rastao broj klijenata, tako se i kroz godine obujam posao i suradnji povećavao, iz svega  je nastao čitav niz strastvenih projekata od Marra Studija u zagrebačkom Parku kneževa, preko vlastite linije profesionalne kozmetike Marra i pokretanja makeup akademije do humanitarne udruge MarraAltrui.

https://marracosmetics.com/
https://marraaltrui.org/

Skill Box uvodni trailer

1
Marija Butkovic Skill Box trailer

1.lekcija

1
Predstavljanje
05:51

2.lekcija

1
Karijera profesionalnog vizažista
06:14

3.lekcija

1
Rad u industriji
07:58

4.lekcija

1
Kako napraviti svoj vlastiti brend
08:29

5.lekcija

1
Moć make-upa
10:53

6.lekcija

1
Mentorstvo i akademija
08:40

7.lekcija

1
Nepogrešivo pravilo ključnih točaka na licu
16:05
Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.