IVA MAJSTOROVIĆ, stručnjakinja za employer branding

Iva Majstorović za sebe često kaže kako je strastvena feministkinja i zaljubljenica u psihologiju, komunikaciju i marketing. Preko deset godina radi u agenciji Degordian te je izgradila bogato iskustvo u komunikacijama, marketingu i employer brandingu. Nakon što je postala CEO Enstringa, prve HR-first agencije u regiji koja se bavi employer brandingom, employee experienceom i candidate experienceom, pred sebe stavila je jedan velik izazov- misiju da inspirira bolja radna mjesta diljem regije.

A što je to Employer Branding?
Najjednostavnije rečeno, employer branding je reputacija organizacije kao poslodavca, ali važno je naglasiti da ovaj oblik reputacije nije isto što i korporativni imidž. Dok su organizacije u prošlosti fokus stavljale na izgradnju korporativnog imidža, danas se situacija mijenja. Potencijalnog kadra je sve manje, a njihova očekivanja od poslodavca su sve veća. Ključne uloge u Employer Brandingu imaju HR-ovci i marketingaši. HR se bavi kulturom tvrtke i internim aspektima, dok marketing razvija komunikacijsku strategiju i produkciju materijala za vanjsku prezentaciju. Najbolji rezultati postižu se jakom suradnjom stručnjaka iz oba područja.  Upravo ulaskom u svijet employer brandinga, posvetila je mnogo vremena razumijevanju potreba i izazova s kojima se suočavaju HR stručnjaci. Kroz brojne razgovore s HR timovima, spoznala je važnost podrške u komunikacijskom dijelu, koja razumije njihove procese i potrebe.

U svom Skill Box predavanju provest će vas kroz proces izrade employer branding strategija što uključuje detaljno istraživanje, fokus grupe i intervjue, te kreativni koncept, slogan i vizualni smjer. Lekcije koje je obradila su one koje i sama koristi u sklopu radionica, a mi vam zajedno u suradnji s Enstring agencijom donosimo odlično predavanje o tome kako postati bolji poslodavac i kako od vlastitih zaposlenika napraviti ambasadore tvrtke ili proizvoda koje nudite.

 

Službena stranica: https://enstring.com/

Iva Majstorović najavni trailer

1
Iva Majstorović Skill Box trailer

1.lekcija

1
Predstavljanje
07:57

2.lekcija

1
Kako je Employer Branding došao u fokus
05:53

3.lekcija

1
Što sve spada u Employer Branding
04:00

4.lekcija

1
Istraživanje
05:50

5.lekcija

1
EVP izjava
06:46

6.lekcija

1
Kreativni koncept
09:17

7.lekcija

1
Komunikacijska strategija i implementacija
13:23

8.lekcija

1
Praktični savjeti
08:00
Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.