IRENA MILIČEVIĆ VUKOJA, stručnjak za marketing, PR i employer branding

Irena Miličević Vukoja

Irena Miličević Vukoja se prije dvije godine iz dugogodišnjeg iskustva u korporaciji otisnula u neizvjesne poduzetničke vode kroz svoju marketinšku agenciji Prefix i uz to pokrenula Woman.Comm Club s namjerom da promovira i jača ulogu žena u komunikacijskoj industriji. I uspjela je. Puna znanja i iskustva, originalna, tvrdoglava i uporna, Irena je za dvije godine stvorila brojnu i uticajnu organizaciju žena u regionalnoj kreativnoj industriji.

Magistrica ekonomije sa više od 16 godina iskustva u retail industriji. Svoju karijeru započela je kao pripravnik u Konzum d.o.o. Sarajevo, u sklopu Agrokor grupe, a dalji tok rekli bi bio je by the book, od pozicije pripravnice do rukovoditeljice pa na kraju direktorice marketinga unutar iste kompanije. Nakon diplome magistrice na IEDC-Bled poslovne škole za management odlučila je proširiti svoje horizonte u smjeru poslovne komunikacije i psihologije kako kroz NLP tako kroz različite edukacije – formalno i neformalno obrazovanje. Nakon 15 godina korporativne karijere odlučila je napraviti poslovni iskorak i otići u samostalne poduzetničke vode. Postala je osnivačica i direktorica kreativne kompanije Prefix čiji cilj je ponuditi tržištu malo drugačije projekte i drugačiji pristup kreativnom i strateškom poslovanju kroz prizmu consultinga, PR i kreative ali i donoseći neke nove globalne trendove kao što su Employer branding te Employee advocacy te jedan novi projekat a to je WOMAN.COMM.

www.womancomm.club

https://prefix.ba/

Skill Box najavni trailer

1
Irena Miličević Vukoja Skill Box trailer

1.lekcija

1
Predstavljanje
05:00

2.lekcija

1
Korporacija ili privatni business
09:36

3.lekcija

1
Womman.Comm
14:46

4.lekcija

1
Poslovni plan projekta
02:20

5.lekcija

1
Strategija i rješavanje problema
06:37

6.lekcija

1
Tko je pravi lider
03:13

7.lekcija

1
Pokretanje kampanje
12:46

8.lekcija

1
Generacija Z
03:40

9.lekcija

1
Employer branding
07:00
Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.